Beijing  then and now 

phrase d'accroche drague site de rencontre Tijdens mijn laatste verblijf in Beijing woonde ik een interessante boekvoorstelling bij: Brian Page’s prachtige fotoalbum “Beijing then and now”.

see

source url

flirt entre fille

follow url Beijing, letterlijk hoofdstad van het Noorden, ligt op amper 55 km ten zuiden van de Grote Muur. De Grote Muur had tot doel de gesettelde, agrarische bevolking ten zuiden ervan te beschermen tegen de invallen van de “barbaren”, de nomaden die in de steppen ten noorden van de muur leefden.
Beijing is, weliswaar met enkele intermittenties, reeds 700 jaar de hoofdstad van China.
Ironisch genoeg was het Kublai Khan die, na de invasie van China door zijn noordelijke Mongoolse troepen, Beijing stichtte in 1279. De Mongoolse Yuandynastie eindigde in 1368 met de komst van de Ming.
Beijings grootste en mooiste bouwwerken dateren uit de vroege Mingdynastie (1368-1644). De Verboden Stad, overgebleven stadspoorten, de meeste pailou’s, de Drum Tower, de Bell Tower…werden alle toen gebouwd.

agencias matrimoniales serias

source site

how long did knight and jemmye dating Het fotoboek “Beijing then and now” maakt deel uit van een reeks. Zo verschenen er reeds exemplaren over Singapore, Chicago, St. Louis, Hong Kong…
David Page’s grootouders leefden lange tijd in Beijing en Page erfde mooie oude foto’s van hen.
Hij werd door de uitgeverij Pavilion uitgenodigd om op zijn beurt een ‘then and now’ te maken. Page huurde een fotograaf in, gaf hem de oude foto’s en vroeg hem er nieuwe te maken vanuit dezelfde invalshoek, in de mate van het mogelijke natuurlijk. Zo kwam het boek tot stand, een heel interessant document voor liefhebbers van de geschiedenis en de evolutie van deze prachtige stad!

site rencontre affinity

click here  

site de rencontre bГ©bГ© Beijing then and now
Brian Page
Pavilion Books
ISBN-13: 978-1-911216-82-7

Geef een reactie

get link Je moet inloggen om een reactie te kunnen plaatsen.