Legend of the Sun

http://gsc-research.de/gsc/nachrichten/detailansicht/index.html?tx_mfcgsc_unternehmen[uid]=1056 Lang lang geleden leefden de Zhuang in een land zonder zon. Er werd hen verteld dat heel ver voorbij de horizon er een vlammende Zon was die licht en warmte naar hun land kon brengen.

buy detrol la online

watch Lang lang geleden leefden de Zhuang in een land zonder zon. Er werd hen verteld dat heel ver voorbij de horizon er een vlammende Zon was die licht en warmte naar hun land kon brengen.
Iedereen stelde zich vrijwilliger om een avontuurlijke zoektrip naar de Zon te ondernemen.
De ouderen zegden: “Wij hebben ervaring. Wij gaan”.
De jongeren zegden: “Wij zijn sterk. Wij gaan”.
De kinderen zegden: “Wij zijn nog jong. Wij kunnen het verst gaan”.
Maar een mooie zwangere vrouw zei: “Laat mij gaan. Ik haal misschien het einde van de weg niet, maar mijn kind zal mijn reis naar de Zon verderzetten”.

click here legend of the sun 2

click Een oudere bracht op het voorhoofd van de vrouw een rode stip aan, het symbool van de zon. Hij overhandigde haar de wandelstok die haar zou begeleiden. De vrouw startte haar lange mars door de woeste natuur.

speed dating fairfield nj Ze baarde een zoontje, diep in het woud. Ze voedde haar zoon, Le, niet zonder enige moeilijkheid op. Door de barre levensomstandigheden werd ze vroeg oud. Haar zoektocht naar licht en warmte kon ze niet volbrengen, dus gaf ze de fakkel door aan haar zoon en stierf.

get link Op weg naar de horizon ontmoette Le de mooie Teng. Ze werden smoorverliefd.
Le vergat zijn missie, zo bezig was hij met zijn geliefde.
Op een dag bracht hij een rode stip op het voorhoofd van zijn vriendin. Plots herinnerde hij zich de laatste woorden van zijn moeder en de verwachting van zijn volk. Hij verliet Teng, nam zijn wandelstok weer op en zette zijn tocht naar de zon verder.
Maar Teng, die zich plots bewust werd van Le’s queeste naar licht en warmte, volgde zijn voetsporen en haalde hem tenslotte in. Samen vochten ze tegen de natuurkrachten en zetten hun tocht naar de zon moedig verder.

https://www.tuseguro.com/kambjasie/679 legend of the sun

free christian dating sites worldwide Achter het koppel schaarden zich  duizenden mensen, op stap naar de plaats waar de Zon rijst…
Samen met Teng brengt hij tenslotte licht en warmte naar zijn volk.

single goch legend-of-the-sun

speed dating bristol university Legend of the Sun werd in het Théâtre National van Brussel ter gelegenheid van het Chinees Nieuwjaar op 19 en 20 februari vertoond.
Dit prachtige dans-en zangspektakel werd door de Guanxi Nanning Arts Theatre gebracht. Deze groep maakt deel uit van de China Arts and Entertainment Group, CAEG, die in april 2014 werd opgericht. Hij heeft tot doel culturele uitwisselingen tussen China en het buitenland te bevorderen en de Chinese cultuur en kunst te promoten.

source link legend of the sun 1

dating indian american guys De Zhuang is de grootste van de minoriteiten van China (18 miljoen mensen). Dit volk leeft in Zuid China, in de Guanxi Zhuang Autonomous Region die in 1958 een autonome regio werd. Deze regio ligt juist boven Vietnam.
De Legende van de Zon is heel oud maar is vol charme. Ze is vrij onbekend voor de Chinezen van het Noorden. Vandaar waarschijnlijk dat de zaal tjokvol nieuwsgierige Chinezen zat…

Geef een reactie

Je moet inloggen om een reactie te kunnen plaatsen.