Een week in Ningxia 宁夏(2)

https://www.gostatewide.net/marderos/842 Wudangmiao 武当庙, een boeddhistisch klooster is ook de moeite om bezoeken. Op de muren zijn er mooie schilderijen die boeddhistische verhalen voorstellen. Schoonbroer Xiao Long 小龙 is radioloog van beroep en is een heel geletterde gids. Ik bof! http://sumarplant.ro/franciye/328 2015 lente1 Beijing Ningxia 221 evolve group matchmaking Het toppunt van de reis is onze trip naar de West Xia Imperial Tombs 西夏陵. Het toenmalige koninkrijk van West Xia (1038-1227) was een heel machtig koninkrijk. De Keizerlijke Graven geven ons een idee van zijn culturele en militaire hoogtepunten. Ze liggen op 25 kilometer van de hoofdstad Yinchuan. In juni 1972 werden negen keizerlijke en 253 kleinere graven blootgelegd. De oppervlakte beslaat ongeveer 50 km2. De graven bevatten overblijfselen van wegen, courtyards, huizen. In grafzuilen zijn gegevens over de keizers gekerfd, in Chinese en West Xia karakters.
Die dag is het snikheet. Gelukkig hebben de meisjes hun parapluutje geopend zodat we toch wat koeling krijgen.

james maslow dating 2018

http://nalads.com/?tremoit=rencontre-jeune-femme-allemande&dfe=7e 2015 lente1 Beijing Ningxia 309
Na het urenlange bezoek aan de West Xia Imperial Tombs hoop ik wat te kunnen rusten in de auto. Maar Xiao Long heeft nog een bezoek gepland. De anderen gaan niet mee, ze gaan een ijsje eten op een terrasje. Ik kan er niet aan uit en heb nog recht op een anderhalf uur durende wandeling.
2015 lente1 Beijing Ningxia 426
Xiao Long wil dat ik een mooie herinnering aan Ningxia overhoud! Ja, dat doe ik zeker. Niet alleen omwille van de cultuur maar vooral om de hartelijkheid van de mensen die ik er heb ontmoet.

get link

photographe professionnel site de rencontre 2015 lente1 Beijing Ningxia 464

go here

http://nwsteelheaders.org/?fityue=cherche-femme-pour-mariage-canada&f2f=ff Zoals ze zelf zeggen: in China heb je echte vrienden…

watch